Bedieningen

Bedieningen

Bij handbediening is er keuze uit diverse systemen. Door midden van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoerkatrol voor bediening van binnen uit. De bandopwinder volstaat bij screens zowel binnen als buiten te worden gemonteerd. Een andere mogelijkheid voor de bediening van uw screen is een staaldraadwindwerk.

Bandbediening

Slingerstang

Afhankelijk van het type en breedte van de screen kan bekeken worden welke bediening het meest geschikt is. Binnen het segment van elektrische bediening, met behulp van Somfy motoren, bestaan verschillende mogelijkheden. Een op de muur gemonteerde draaischakelaar is de meest eenvoudige variant. Een dergelijk schakelaar wordt, indien mogelijk, uit het zicht gemonteerd. Een ander mogelijkheid is een afstandsbediening.

Afstandbediening.

Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers of optrekbanden. In plaats daarvan doet een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor het werk. Somfy afstandsbedieningen zijn ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Ze zijn ideaal om uw zonneschermen op afstand te openen en te sluiten. Somfy noemt dit systeem met draadloze bediening RTS. Met één afstandsbediening bestuurt U één of meerdere zonneschermen en/of rolluiken, tegelijk of individueel. Het RTS systeem is flexibel en biedt de vrijheid en gemak van bediening op afstand.

Volledige geautomatiseerde zonwering.

Eolis RTS. De Eolis RTS meet continu de windsnelheid en stuurt de zonwering automatisch in bij harde wind. Geen bekabeling van de windsensor naar de zonwering door de draadloze RTS technologie. Drempelwaarde voor maximale windsnelheid instelbaar tussen de 2 en 7 Beaufort.De Sunis RTS regelt de zonwaarde zodat product bij een bepaalde lichtintensiteit naar beneden wordt gestuurd. Deze mogelijkheid bestaat ook in een gecombineerde zon-windautomaat.Tijdklokken worden veel gebruikt bij de sturing van rolluiken om op de juiste tijd het meeste comfort te hebben van de rolluiken.Vraag direct een offerte aan voor een van onze diensten