Luxaflex Powerview

HomeLuxaflex Powerview

Luxaflex Powerview | Slimme raamdecoratie, op maat!

Powerview is een nieuw gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex®. Hiermee kunt u uw raambekleding eenvoudig bedienen via een afstandsbediening, of via een App op uw telefoon of tablet. Het is een slimme manier om de lichtinval in uw huis te regelen, of u nu uw raambekleding naar boven of beneden wilt bewegen of wilt tuimelen.

Het Powerview systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar. Met dit systeem kunt u eenvoudig alle Powerview raamdecoratie bedienen; van één raam tot uw gehele huis. Allemaal naar uw eigen wens. Bovendien is het Powerview systeem zo ingesteld dat deze kan reageren op daglicht. Zo herkent de Powerview Hub zonsopgang en -ondergang, waardoor de raambekleding automatisch in beweging komt en in de door u ingestelde ochtend of avond positie komt te staan.

Bijkomend voordeel is dat Powerview geheel koordloos is, waardoor het geen gevaar vormt voor kinderen en huisdieren, Raambekleding met Powerview voldoet daarom aan de Childsafety regelgeving.

Bedieningsmogelijkheden
Bij Powerview heeft u diverse mogelijkheden wat betreft het bedienen van uw raambekleding. Om te beginnen is er de Powerview Pebble Afstandsbediening, een stijlvolle handbediening die u toegang geeft tot het gehele Powerview systeem. Met één druk op de knop bedient u eenvoudig één of meerdere soorten raambekleding met Powerview. U kunt deze handbediening koppelen aan maximaal zes individuele producten of groepen van producten. De Pebble Afstandsbediening geeft u ook de mogelijkheid om voor ieder product een favoriete positie in te stellen, zodat het bedienen van uw raambekleding nog eenvoudiger wordt!

Naast de Pebble handbediening kunt u kiezen voor een Wandbediening. Deze werkt hetzelfde als de Pebble, alleen zit de Wandbediening op een vaste plek in uw huis. De wandbediening kunt u eenvoudig monteren, om zo vanaf één centrale plaats uw Powerview raambekleding in uw huis te bedienen.

Een Scene controller is ook een eenvoudige manier om uw Powerview raambekleding te bedienen. Met de Scene controller kiest u een geprogrammeerde scene uit, bijvoorbeeld: filmavond, koud weer, koken, lezen of nacht. Zo kunt u eenvoudig uw raambekleding instellen voor de juiste momenten! Voor het gebruik van een Scene controller heeft u een Hub nodig. De Scene controller is verkrijgbaar in zowel een hand- als een wandbediening in combinatie met een Pebble afstandsbediening.

Powerview app
U kunt ook gebruik maken van de Powerview app, welke te downloaden is voor Android en Apple iOS. Hiervoor heeft u de Powerview Hub nodig. Dit is een apparaat dat u aan uw internetrouter koppelt, waardoor deze via uw netwerk verbinding maakt. Door de app kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor de Powerview raamdecoratie in uw huis. Via de app kunt u uw eigen gepersonaliseerde scenes aanmaken, bedienen en beheren. Met een enkele druk op de knop bepaalt u welke scenes u wilt activeren. Dit kan gedaan worden per individuele ruimte, maar u kunt ook verschillende ruimtes samenbrengen in één scene. Het Powerview systeem is geschikt voor tablets en mobiele apparaten van Apple iOS en Android.

In de Powerview app zit ook de optie Remote connect. Dit biedt u de mogelijkheid om vanaf elke plaats ter wereld uw raambekleding te bedienen. Handig als u bijvoorbeeld bent vergeten uw raamdecoratie te sluiten voordat u op vakantie ging. Ook kunt u via Remoteconnect aanwezigheidssimulatie creëren via gepersonaliseerde scènes, om zo de indruk te wekken dat er mensen aanwezig zijn in uw huis. Ideaal voor inbraakpreventie!

Powerview opties

Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit de diverse opties. Zo heeft Luxaflex al een aantal sets gemaakt waarmee u direct van start kunt. Kiest u voor bediening middels een Pebble afstandbediening dan kunt u een set kopen incl Scene controller. Kiest u voor bediening middels de App dan kunt u kiezen voor de Smart Kit. U krijgt dan een Hub, een Versterker en een Pebble handbediening. Een Hub heeft u ten alle tijden nodig wanneer u de producten via de App wil bedienen. Mocht u al een Powerview Hub en alle benodigde bedieningssoorten hebben, dan kunt u het product incl Powerview motor bestellen, maar excl toebehoren, hiervoor kunt u namelijk de reeds aanwezige opties gebruiken.

Om het bereik van Powerview Hub te verhogen kunt u gebruik maken van een versterker. Deze kan op elk stopcontact in huis geplaatst worden om het zendbereik van de Hub te vergroten. Hierdoor kunt al uw Powerview raambekleding door het hele huis met uw App bedienen.