Over Sunselect

HomeOver Sunselect

SunSelect Zonwering BV

SunSelect Zonwering BV is een landelijk opererend bedrijf en gevestigd te Almere.

Naast Almere beschouwen wij het Gooi- en Omstreken evenals de regio Amsterdam tot onze thuis markt. Het bedrijf is opgericht in 1994 en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel servicegericht zonweringbedrijf. Ons succes is te danken aan de kwaliteit van onze producten, de geboden service, de garanties en een eerlijke prijsstelling.

Onze activiteiten bestaan uit het leveren, monteren, repareren en onderhouden van:

alle type buitenzonweringen, terrasoverkappingen, binnenzonweringen, rolluiken staal en aluminium, garagedeuren, shutters en insectenhorren.

SunSelect Zonwering BV bestaat uit een team van eigen monteurs, verkoopadviseurs, planners en kantoorpersoneel, alle producten door ons geleverd en/of gemonteerd staan in onze branche in het midden en hogere segment. Ons bedrijf is aangesloten bij de branche organisatie ROMAZO.

Kijk op uw gemak rond op onze overzichtelijke website en uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom waar wij ons uitgebreide assortiment aan u kunnen presenteren. Eveneens kunt u ons te allen tijde uitnodigen voor een volledig vrijblijvend advies bij u thuis waar samen met u voor elke situatie een passende oplossing wordt bepaald; dit verplicht u tot niets.

Showroom

In ons pand in Almere aan de Antennestraat 20 op industrieterrein ‘Gooise Kant” beschikken wij over een grote showroom. Daar vindt u een keur van producten en demonstratieopstellingen. Voor zo’n belangrijke aanschaf neemt u natuurlijk de tijd. Onze verkoopmedewerkers staan u graag van dienst. U en uw kinderen zijn van harte welkom.

Romazo

De branche organisatie Romazo bestaat al meer dan 85 jaar. De betere zonwering bedrijven zijn aangesloten bij de Romazo, omdat de Romazo een beleid voert de kwaliteit van de aangesloten bedrijven te verbeteren. Sinds 2000 is het kwaliteitsbeleid ingezet en worden de circa 180 aangesloten bedrijven jaarlijks gecontroleerd door een extern acreditering bedrijf. Op basis van de normen gesteld door de Romazo kunnen de leden ingedeeld worden.

  1. lid, dit is een bedrijf wat nog niet in het kwaliteit programma meedoet of nog niet aan de normen voldoet.
  2. gecertificeerd basis lid, op basis van de normen, zoals bijvoorbeeld de RIE, ingeschreven bij Kamer van Koophandel als zonwering bedrijf, naast kwaliteit eisen als opleiding, service beleid, voldoet het bedrijf aan de basis kwaliteit normen.
  3. gecertificeerd ster lid, op basis van de zwaarste normen, wordt de kwaliteit van het bedrijf gemeten. de strenge eisen kunnen niet door elk bedrijf gehaald worden, waarbij er op dit moment slechts 12 bedrijven in Nederland het ster lidmaatschap hebben behaald.

Het beleid van Romazo

Het beleid van de Romazo is streng, omdat aan de Romazo voorwaarden ook de geschillen commissie verbonden is. De consumenten voorwaarden van de Romazo zijn opgesteld en overlegd met de consumenten bond en de geschillen commissie. Om dus te voldoen aan deze eisen is het kwaliteit beleid van de Romazo ingezet.

SunSelect Zonwering BV is dus ster gecertificeerd en willen wij u zekerheid geven van een goede service, vakkennis en uitgebreide collectie.