Overkappingen

HomeOverkappingen

Als u graag het hele jaar buiten wilt kunnen zitten, dan is de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 zeker aan te raden! Deze terrasoverkapping heeft door zijn moderne, slanke bouw een unieke uitstraling. Daarnaast kenmerkt het zich door een combinatie van stabiliteit en duurzaamheid. De overkapping is standaard minimaal 5 meter breed op 3 palen tot 7 meter breed op 2 palen. De palen hebben een dikte van 65 millimeter en dragen bij aan het slanke uiterlijk van de glazen terrasoverkapping Erhardt T100. Door het veiligheidsglas van 10 mm dik is de ruit extra beveiligd tegen harde stoten en botsingen.

Verder is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking. Zo is de ligger versterking naar boven wijzend gemonteerd. Dit zorgt niet alleen voor een strakker uiterlijk, maar ook voor een stevige constructie. Voor een perfecte afwerking kan de zonwering ook onderliggend gemonteerd worden, zo is de cassette zeer onopvallend. Met een terraszonwering van SunSelect kunt u onder alle weersomstandigheden gezellig buiten zitten met uw vrienden of familie.

GLAZEN TERRASOVERKAPPING ERHARDT  OP MAAT

Ook voor het op maat laten maken van de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 is SunSelect dé specialist. Wij hechten veel waarde aan het tevreden stellen van onze klanten en daarom heeft u naast de standaard opties ook extra mogelijkheden. Zo kunt u de terrasoverkapping koppelen tot de gewenste breedte. Daarnaast kunt u de terrasoverkapping uitbreiden tot een tuinkamer met glaswanden. Door een optionele overstek blijft het glas daaronder langer droog tijdens regenbuien. Om de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 volledig op maat te maken, heeft u keuze uit de volgende standaard kleuren:

  • RAL 9001 crème wit
  • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
  • RAL 9016 verkeerswit
  • DB703 antraciet

Daarnaast is elke RAL-kleur naar keuze mogelijk.