Rolluiken

HomeRolluiken

Wil je met één druk op de knop veiligheid en geborgenheid in huis? Zoek je een oplossing voor zonwering, warmte-isolatie, verduistering, inbraakbeveiliging, insectenwering én geluidsisolatie? Kies dan voor een rolluik van Sunmaster. Dat is de enige zonwering die dit allemaal voor elkaar krijgt. Kwaliteit? Jazeker. Een Sunmaster-rolluik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zeer lange levensduur.

Je hebt keuze uit twee varianten. Welk rolluik je ook neemt, het is altijd multifunctioneel. Je bepaalt zelf de uitstraling van jouw rolluik. Kies je een vierkante omkasting met afgeschuinde kant of wordt het een ronde variant? En welke kleur past het beste bij jouw woning of kantoor?

  • RollBasic
  • RollBasic XS

RollBasic (XS)

De RollBasic is een kwalitatief rolluik met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.  De RollBasic is robuust, onderhoudsvrij en duurzaam. Het rolluik ziet er decoratief en elegant uit. Als de rolluikkast ‘extra small’ moet zijn, kies dan voor de RollBasic XS. 

Bediening van jouw rolluiken

Hoe bedien je jouw rolluiken graag? Dat kan op allerlei manieren: van handmatig tot volledig elektrisch. Kies je voor elektrisch, dan plaatsen we een Somfy-motor in jouw rolluik. Wil je jouw rolluiken ook kunnen bedienen als je niet thuis bent? Met de Tahoma Switch bedien je jouw rolluiken met smartphone of tablet.

Ga je voor 100% draadloos?

Neem dan onze RollBasic (XS) met aansturing via zonne-energie. Een energiebespa­rende en milieubewuste keuze!