Services en diensten

HomeServices en diensten

Services en diensten

Minstens zo belangrijk als de producten zelf zijn de diensten van SunSelect Zonwering BV dit is de meerwaarde én het bestaansrecht van een professional. SunSelect Zonwering BV is een bedrijf waarbij alle zorg van klanten uit handen wordt genomen. Als wij van een bepaald product geen service kunnen verlenen zullen wij het product ook niet in ons assortiment opnemen. Onze diensten strekken van volledig vrijblijvend advies op locatie of in de showroom tot reparatie en onderhoud aan alle geleverde producten. Met overtuiging kunnen wij zeggen dat wij pas tevreden zijn wanneer u dat bent!

Advies

Doordat ieder persoon en elke situatie anders is ligt bij ons de taak om het advies hierop zo nauwkeurig mogelijk toe te snijden. U bent altijd welkom in onze showroom en u kunt ons te allen tijde uitnodigen voor een volledig vrijblijvend advies bij u thuis waar samen met u voor elke situatie een passende oplossing wordt bepaald; dit verplicht u tot niets.

Montage

Bij SunSelect Zonwering BV kunt u erop vertrouwen dat de montage en installatie van elk product met de grootste zorg door vakkundig en gespecialiseerd personeel wordt uitgevoerd. Wij investeren continu in de kwaliteit van ons personeel door middel van vakopleidingen en cursussen.

Onderhoud

Buitenzonwering en rolluiken bestaan uit veel bewegende delen welke aan de weersinvloeden onderhevig zijn waardoor, net als bij uw auto, jaarlijks onderhoud noodzakelijk is. Hierdoor zal de levensduur aanzienlijk toenemen zodat u langer van uw product kunt genieten en zullen er minder snel defecten voorkomen waardoor kosten van eventuele reparaties uitblijven. U heeft de mogelijkheid om onderhoud op afroep te laten uitvoeren of een onderhoudscontract af te sluiten. Ingeval van een onderhoudscontract kunnen wij dit ruim van tevoren inplannen waardoor wij dit tegen een sterk reduceert tarief kunnen aanbieden wat een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Reparatie

Ook al zijn onze producten van de hoogste kwaliteit kan het voorkomen dat er een defect optreedt. In dat geval kunt u altijd op ons rekenen om uw product vakkundig te repareren. Indien reparatie niet mogelijk of kostentechnisch niet rendabel is zullen wij u hier ook over informeren en indien gewenst volledig vrijblijvend prijsopgave doen voor vervanging.