Smart home bedieningen

HomeSmart home bedieningen

Bediening - hoe regisseer jij je comfort?

Volop keuze in de bediening van je zonne-schermen en rolluiken! Kies je voor elektrisch, dan plaatsen wij een Somfy motor, kies je voor een solar oplossing, dan een Brel motor met geïntegreerde accu en zonnepaneel.

Elektrische bediening: vast of draadloos

Houd je van comfort en gemak? Kies dan voor elektrische bediening met een draaischakelaar. Nog luxer: een afstands­bediende motor met een keuze aan besturingen.

Volledig automatisch via klimaatsensoren

Lijkt het je handig als jouw zonwering auto-matisch reageert op weersveranderingen? Sluit hiervoor als extra accessoire een zon- en windmeter van Somfy aan; bedraad of draadloos. Bij zonlichtmeting gaat de zonwering automatisch uit. En bij toenemende wind gaat de zonwering tijdig in. Je hebt er geen omkijken naar.

Bediening op afstand met je smartphone of tablet

Je zonwering op afstand bedienen met smartphone of tablet? Dit kan met de Somfy TaHoma® switch. Thuis, onderweg of op va-kantie. Je kan hierop nog veel meer aansluiten, zoals bewegingsmelders, waterlekkage­melders en stroomuitvalmelders.

Solar-aansturing

Kies je voor een rolluik of een ZipScreen? Deze zonwering kun je zelfs aansturen via zonne-energie. Dat werkt 100% draadloos. Het is een energiebesparende en milieubewuste keuze en er hoeft niet naar binnen geboord te worden voor stroom.