Knikarmschermen

HomeZonweringKnikarmschermen

Zorgeloos genieten op uw eigen terras maakt onderdeel uit van het leef- en woongenot. Daarom is het belangrijk dat u op een mooie, zonovergoten dag zelf kunt kiezen of u in de zon wil zitten of juist in de schaduw onder een knikarmscherm. Is dit wat u aanspreekt, een eigen sfeer kiezen? Dan zit u bij ons goed! Dankzij een knikarmscherm, waarbij u zelf de keuze van de kleuren en motieven bepaalt zoals die het beste passen bij uw huis en uw tuin. Bovendien is zo een knikarmscherm erg praktisch, het zorgt ervoor dat hinderlijk zonlicht en overdadige warmte buitenshuis blijven. Anders dan bij een uitvalscherm, u behoudt een vrije doorloop onder een openstaand knikarmscherm. Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd en hebben de meeste mogelijkheden.

Zorgeloos genieten op uw eigen terras maakt onderdeel uit van het leef- en woongenot. Daarom is het belangrijk dat u op een mooie, zonovergoten dag zelf kunt kiezen of u in de zon wil zitten of juist in de schaduw onder een knikarmscherm. Is dit wat u aanspreekt, een eigen sfeer kiezen? Dan zit u bij ons goed! Dankzij een knikarmscherm, waarbij u zelf de keuze van de kleuren en motieven bepaalt zoals die het beste passen bij uw huis en uw tuin.

Dit type buitenzonwering creëert een schaduwrijk terras. Het doek van deze zonwering is bij diverse modellen gemaakt van 100% poly-acryl garens en dankzij TENARA naaigaren een rafelvrije afwerking met 15 jaar garantie. U kunt kiezen uit een breed assortiment kleuren en designs.

Het doek is niet alleen bestand tegen vocht, schimmels, bacteriën en chemische stoffen, maar heeft ook een hoge score op bijvoorbeeld treksterkte, kleurechtheid en brandveiligheid. Er zijn twee bedieningsvormen; een buiten gemonteerde draaistang, een elektrische bediening met draai-schakelaar of met afstandbediening al dan niet met een volautomatische zon- en windautomaat.

Onze toppers

Suneye:
tot 5.5 meter x 3.0 meter uitval

Suneye XL:
tot 7.45 meter x 3.5 meter uitval

HZ D3400:
tot 13.5 meter x 3.5 meter uitval

Luxaflex Smart Choice:

tot 5.5 meter x 3.0 meter uitval

Luxaflex Fiora Grande:
tot 12.0 meter x 3.5 meter uitval

(Er zijn 5 verschillende types in onze showroom aanwezig)

Kenmerken

Decoratief toonaangevend

  • Luxueuze en sfeervolle uitstraling.
  • Brede collectie, exclusieve kleuren en designs.
  • Uitermate geschikt voor grote ramen.

Hoog gebruikscomfort

  • Beschermt tegen zon.
  • Houdt warmte buiten.
  • Diverse bedieningsvormen.

Duurzame kwaliteit

  • Bestand tegen vuil, vocht, schimmels en bacteriën.