Pergola zonwering

HomeZonweringPergola zonwering

Een schaduwrijk terras verhoogt het comfort op warme lente- en zomerdagen. De pergola uit de Erhardt PM serie heeft een moderne vormgeving en is van alle moderne gemakken voorzien. Deze bestaat uit een windvast doek dat met een Somfy IO motor automatisch uit een cassette wordt uitgerold. Met behulp van torsievering wordt het doek in elke stand strak getrokken. De pergola Erhardt PM is vanaf een hoek van 15 graden waterdicht. Het zonnedoek is geheel verlijmd, zodat naden vrijwel onzichtbaar zijn.

PERGOLA ERHARDT PM OP MAAT

Sunselect is dé zonweringsspecialist die alle onderdelen van de pergola Erhardt PM op maat maakt. Zo kunt u naast de vaste standaardkleuren ook kiezen voor andere kleuren. Het laten plaatsen van schermen aan de voor- en zijkant is optioneel. Wij kunnen zonder probleem een pergola Erhardt PM op maat maken tot een breedte van 18 meter. Door de lage dakconstructie is er geen sprake van muurbelasting. De cassette van de Somfy motor is waterdicht en vuilafstotend en gaat geruime tijd mee.

  • Verlijmde en nauwelijks zichtbare naden
  • Sunsilk doek
  • 4 standaardkleuren (wit, crème, ral 9007 structuurlak & antraciet)
  • Ook verkrijgbaar in andere kleuren
  • Grotere uitval dan knikarmscherm
  • Doekspanning met torsievering
  • Uitgerust met Somfy IO motor
  • Waterdicht bij hellingshoek van 15 graden

Pergolazonneschermen QUBE Center

Met de productserie QUBE heeft ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola’s verder uitgebreid. De QUBE Center is een modulaire pergola voor volledige beschutting. Door de smalle profielen maakt deze zonwering een bijzonder elegante indruk. Bovendien kan flexibele constructie modulair worden uitgebreid. Design en functionaliteit komen samen voor maximaal comfort en bescherming van uw terras. Verleng uw buitenseizoen, met een geniale oplossing die beschutting biedt tegen felle zon, wind, regen en hitte. Door het moderne ontwerp gaat de QUBE Center perfect op in de omgeving.