Uitvalschermen

HomeZonweringUitvalschermen

Met een uitbundig zonnetje kan het zomaar flink warm worden. Ook in huis. Een zonnescherm weert hitte en fel licht uit de woonkamer of slaapkamer. De kamertemperatuur blijft lekker aangenaam. Het diffuse licht van het schermdoek brengt sfeer in de kamer. Een uitvalscherm van Sunmaster is een sieraad voor je huis. Je hebt keuze uit heel veel maten en kleuren en technieken. Je vindt in onze collectie dus altijd het scherm van jouw smaak.

SunCube eigentijds design

Wanneer de zon flink schijnt, zorgt het uitvalscherm ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Kies je voor uitval-armen die iets doorval hebben, dan wordt ook een laagstaande zon geweerd. Kortom; uitvalschermen zijn een ware verrijking voor je woning en jouw comfort. Dankzij onze windvaste armen zijn ze ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat. Je hebt de keuze uit verschillende varianten:

  • SunCube
  • SunCube XL

 

Onze SunCube is de meest toegepaste versie van onze uitvalschermen. De SunCube is ver-krijgbaar tot 450 cm breedte. Om het geheel af te stemmen op eigen wensen en woning, bieden wij keuze uit 4 standaardkleuren: RAL 9010, RAL 9001, RAL 7016 structuur en TNA blank geanodiseerd of optioneel alle RAL-kleuren en structuurlakken. En oneindig veel keuze in doekdessins uit diverse A-merk collecties.

Extra comfort en gemak?

Kies voor elektrische bediening met een draai-schakelaar of nog luxer, een afstandsbediende motor met een ruime keuze aan besturings­mogelijkheden. Wil je jouw zonwering kunnen bedienen als je niet thuis bent? Met de Tahoma Switch is zelfs bediening via jouw smartphone
of tablet mogelijk.

Wil je een extra breed scherm?

Kies dan voor de SunCube XL. Deze is verkrijgbaar tot een breedte van 600 cm. Speciaal voor de projectenmarkt hebben we het uitvalscherm SunProject. Dit uitvalscherm onderscheidt zich door zijn kleine afmeting.